Hoe werkt Fifa Tournaments

  • Playstation
  • Xbox

Hoe werkt het?

Wij plaatsen op onze website beschikbare data wanneer er een nieuw toernooi beschikbaar is. Voor dit toernooi kunnen mensen zich aanmelden door zich in te schrijven voor het toernooi.

Wat zijn de kosten van een toernooi?

Voor elk toernooi rekenen wij eenmalig een kleine vergoeding voor de online marketing die wij uitvoeren, onze werkzaamheden, de prijzenpot en natuurlijk moeten ook wij belasting afstaan.

Wat gebeurt er na de betaling?

Wanneer de betaling is gedaan wordt je toegevoegd aan de huidige toernooi zijn groeps app waarin je alle beschikbare informatie vind over het toernooi.

Hoe moet ik spelen?

Elk toernooi wordt op 1 console gespeeld, dat kan zijn de playstation of de xbox. Het is nooit beide! 

Wanneer alle deelnemers aanwezig zijn in de groeps app worden de speelrondes bekend gemaakt. Je moet zelf je tegenstander toevoegen op de playstation of xbox waardoor je elkaar kan inviten tot een wedstrijd.

In de groeps app worden de spelersnamen bekend gemaakt in een foto.

Resultaten sturen naar de groeps beheerder

Wanneer jouw wedstrijd is gespeeld stuur je de uitslag naar de groeps beheerder zodat wij de nieuwe speel ronden kunnen indelen.

Zit jij in de top 3?

Wanneer jij in de top 3 eindigt van het toernooi, dan zullen wij contact met jou opnemen om jou betalingsgegevens op te nemen zodat wij het prijzengeld naar jou kunnen overmaken. Dit heb jij binnen 1-3 werkdagen op jouw rekening.